Met dit recept tover je 255 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ blik(ken)
Zwarte bonen
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ zakje(s)
BBQ-rub
100 gram
Vegan gehakt
(Bevat: Gluten, Gerst, Soja)
½
Tomatenpuree
½ blik(ken)
Mais
¼ stuk(s)
Groene peper
¼ stuk(s)
Limoen
40 gram
Bieten-tortillachips
40 gram
Guacamole
½ el
Zonnebloemolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Liever warme tortillachips? Verdeel de bieten-tortillachips over een bakplaat met bakpapier en bak 2 - 3 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.