Ricotta betekent letterlijk opnieuw gekookt en wordt gemaakt van een bijproduct van kaas: wei. Deze wordt "opnieuw" gekookt en zo ontstaat ricotta.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Rundermerguezworstje
5 gram
Verse munt en salie
1 stuk(s)
Naanbrood
50 gram
Passata
50 gram
Ricotta
15 gram
Geraspte oude Goudse kaas
1 stuk(s)
Courgette
¼ stuk(s)
Rode peper
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
Tip: Je bakt het vlees verder af in de oven. Laat het dus niet te lang in de pan liggen, zo blijft het lekker mals.
Tip: Let op, de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.