
In dit recept gebruik je de volkoren variant van couscous. Deze bevat voldoende graanvezel en heeft daardoor gezondheidsvoordelen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
75 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine)
1.5 stuk(s)
Tomaat
10 ml
Basilicumcrème
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
20 gram
Zongedroogde tomaten
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Courgette
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
175 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, maar wel rijk zijn aan eiwitten en calcium?
