Watermeloensalade met feta en vers basilicum
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Watermeloensalade met feta en vers basilicum

Watermeloensalade met feta en vers basilicum

om te delen | met crema di balsamico

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Deze salade met watermeloen en komkommer maak je af met feta, vers basilicum en balsamicocrème!

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

10 gram

Vers basilicum

1 stuk(s)

Ui

75 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

8 ml

Balsamicocrème

(Bevat Sulfiet)

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

500 gram

Watermeloenstukjes

Zelf toevoegen

naar smaak

Zwarte peper

2 el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1411 kJ
Energie (kcal)337 kcal
Vetten21.5 g
waarvan verzadigd8.2 g
Koolhydraten25.8 g
waarvan suikers22.1 g
Vezels4.1 g
Eiwitten8.6 g
Zout1 g

Instructies

1
  • Snijd de ui in dunne halve ringen.
  • Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in halve maantjes.
2
  • Voeg de watermeloen toe aan een serveerschaal en meng met de komkommer en ui.
  • Voeg de extra vierge olijfolie toe en breng op smaak met peper. Meng goed.
3
  • Verkruimel de feta.
  • Pluk de basilicumblaadjes van de takjes.
  • Snijd de helft van de basilicumblaadjes fijn en roer door de salade.
4
  • Besprenkel de salade met de balsamicocrème.
  • Bestrooi met de feta en de overige basilicumblaadjes.