
Premium BBQ box | Côte de bœuf, varkenshaassaté, hamburger en zalm
Gratis Looye Tomaten | 4 personen | met gegrilde asperges, hasselback-aardappelen en meer
Lekker barbecueën met een extraatje? Voeg dit product deze week toe aan je bestelling en krijg de frisse, zachtzure Looye Honingtomaten cadeau.*
Lekker uitpakken dit barbecueseizoen? Met onze Premium BBQ box geniet je van topkwaliteit vlees en vis en speciale bijgerechten. Van côte de boeuf, hamburger en zalm tot gegrilde groenten, hasselback aardappeltjes en stokbrood - maak je klaar voor een avondje eersteklas barbecueën!
*Zolang de voorraad strekt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
1 stuk(s)
Looye honingtomaten - GRATIS bij deze bestelling
500 gram
Côte de bœuf
1 zakje(s)
Mexicaanse kruiden
4 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Limoen
20 gram
Verse bladpeterselie, koriander en oregano
300 gram
Varkenshaaspuntjes
1 stuk(s)
Pindasaus
(Bevat Pinda's, Soja, Gluten, Tarwe)
40 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
6 spies(jes)
Spies
120 gram
Zalmfilet
(Bevat Vis)
20 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
50 gram
Gesneden augurken
4 stuk(s)
Meatier burger
(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)
100 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
120 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Komkommer
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
100 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Handsinaasappel
250 gram
Groene asperges
3 stuk(s)
Rode puntpaprika
20 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
750 gram
Aardappelen
10 gram
Verse tijm
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Baguette
(Bevat Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)
120 gram
Whiskeysaus
(Bevat Mosterd, Eieren)
125 gram
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Groene peper
4 stuk(s)
Hamburgerbol
(Bevat Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Lupine, Tarwe Kan bevatten Noten, Eieren, Gluten)
1 stuk(s)
Rode peper
2 stuk(s)
Tomaat
Zelf toevoegen
1 tl
Mosterd
2 tl
Wittewijnazijn
½ el
Zwarte balsamicoazijn
4 el
Extra vierge olijfolie
2 el
Zonnebloemolie
3 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
Instructies

- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng in een kom de côte de bœuf met 1 el olijfolie en de Mexicaanse kruidenmix.
- Snijd de rode peper en 2 knoflooktenen fijn. Meng in een andere kom de varkenshaaspuntjes in met 20 ml ketjap, 1 el zonnebloemolie en de helft van de knoflook en rode peper. Herhaal dit voor de zalm.
- Rijg de varkenshaas aan de spiezen.
- Dek alles af met aluminiumfolie en laat in de koelkast marineren tot gebruik.

- Snijd de bieslook en bladpeterselie fijn en meng in een kleine kom met de roomboter, peper en zout.
- Pers 2 knoflooktenen of snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de groene peper. Snijd de sjalot, groene peper, bladpeterselie en koriander zeer fijn. Pers de limoen uit boven een kleine kom. Meng in de kleine kom de knoflook, sjalot, groene peper, bladpeterselie, koriander en het limoensap met 2 el extra vierge olijfolie, 1/2 el zwarte balsamicoazijn, peper en zout.
- Bak de baguette 5 - 6 minuten in de oven.

- Snijd de komkommer in blokjes. Verkruimel de feta.
- Snijd met een scherp mes eerst de schil van de sinaasappel. Snijd vervolgens het vruchtvlees langs de velletjes los.
- Meng in een saladekom de slamix, komkommer en sinaasappel met 2 el extra vierge olijfolie, 2 tl wittewijnazijn, 1 tl mosterd, peper en zout.
- Garneer de salade met walnootstukjes en de helft van de feta.

- Was de aardappelen en snijd ze in de breedte in hele dunne plakjes, zonder de plakjes helemaal los te snijden (zie Tip).
- Voeg de aardappelen toe aan een kom en besprenkel met 2 el olijfolie, peper en zout.
- Ris de tijmblaadjes los boven de kom en meng goed. Wikkel elke hasselback-aardappel individueel in aluminiumfolie.
- Snijd de tomaat in dunne plakken en de paprika in kwarten. Verwijder de harde onderkant van de asperges, dit is ongeveer 2 cm.
Tip: Leg de aardappel tussen de stelen van 2 pollepels en snijd de aardappel tot aan de pollepel. Zo voorkom je dat je door de aardappel heen snijdt.

- Zorg dat de barbecue goed op temperatuur is en de gril is ingevet.
- Vind de baktijden in de tabel. Keer alles regelmatig om zodat het rondom gaar wordt.
Hasselback-aardappelen | 35 - 40 minuten |
Asperges & paprika | 10 - 15 minuten |
Hamburgers | 4 - 5 minuten per kant |
Varkenshaassaté | 5 - 7 minuten |
Zalmfilet | 3 - 5 minuten |
Côte de bœuf | 2 - 3 minuten per kant |
Kaas op de hamburgers | 1 minuut op het eind |

- Verwarm de satésaus in 3 - 4 minuten in een steelpan op laag vuur. Serveer bij de varkenshaassaté.
- Besprenkel de côte de bœuf met de chimmichurri.
- Leg de hamburgers op de broodjes en beleg met augurk, tomaat en whiskeysaus.
- Garneer de gegrilde groenten met de overige feta en het amandelschaafsel.
- Serveer met de aardappelen, zalm, baguette, zelfgemaakte kruidenboter en de salade.