Hamburger op brioche met whiskeysaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hamburger op brioche met whiskeysaus

Hamburger op brioche met whiskeysaus

2 porties | met cheddar en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Briochebrood heeft een rijke smaak en een stevige textuur. Dat maakt het perfect om te combineren met een burger met whiskeysaus!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Tarwe
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

50 gram

Radicchio en ijsbergsla

60 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

75 gram

Gesneden rode ui

1 stuk(s)

Tomaat

50 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Meatier-burger

(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3038 kJ
Energie (kcal)726 kcal
Vetten45.8 g
waarvan verzadigd16.6 g
Koolhydraten43.5 g
waarvan suikers7.7 g
Vezels4.4 g
Eiwitten32.3 g
Zout3.1 g

Benodigdheden

Koekenpan met deksel
Kleine kom

Instructies

1
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de vegetarische hamburger 2 - 3 minuten per kant. 
  • Verdeel in de laatste 2 minuten de cheddar over de hamburger en dek de pan af zodat de kaas smelt. 
2
  • Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut zonder olie in dezelfde pan.
3
  • Snijd de tomaat in dunne plakken. Meng in een kleine kom de gesnipperde rode ui met de whiskeysaus.
4
  • Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met de whiskeysaus.
  • Leg de hamburger op de onderste helft van de bol en beleg met tomatenplakjes. 
  • Verdeel de radicchio en ijsbergsla erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.