Skip to main content
Mango smoothiebowl met verse blauwe bessen en kokosmelk
Mango smoothiebowl met verse blauwe bessen en kokosmelk

Mango smoothiebowl met verse blauwe bessen en kokosmelk

met passievrucht, kokosrasp en chiazaad

De naam zegt het eigenlijk al: een smoothie in een kom, met fruit en zaden als toppings. Pak een lepel en geniet!

Labels:
Veggie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

65 gram

Blauwe bessen

½ stuk(s)

Passievrucht

125 ml

Kokosmelk

5 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

5 gram

Chiazaad

(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

½ stuk(s)

Mango

75 gram

Yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

Energie (kJ)2171 kJ
Energie (kcal)519 kcal
Vetten35.1 g
waarvan verzadigd27.4 g
Koolhydraten36.6 g
waarvan suikers31.3 g
Vezels9.4 g
Eiwitten8 g
Zout0.2 g

Benodigdheden

Hoge kom
Staafmixer

Instructies

1
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees klein.
  • Halveer de passievrucht.
2
  • Mix de mango met de kokosmelk en Griekse yoghurt in een blender of hoge kom met staafmixer tot een dikke smoothie.
3
  • Houd je van zoet? Voeg dan wat honing naar smaak toe. 
4
  • Verdeel de smoothie over diepe borden of kommen.
  • Leg de passievrucht erop.
  • Garneer met het chiazaad, de kokosrasp en de blauwe bessen.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Cheesy kip-caprese loaded fries

Cheesy kip-caprese loaded fries

met basilicum-mayonaise, cherrytomaten en paprika
Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

met krokante tortillareepjes en roomkaas
Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

verborgen courgette en spinazie! | met Parmigiano Reggiano en pistachenoten
Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

met aardappelpartjes en sperziebonen
Pokébowl met warmgerookte zalm

Pokébowl met warmgerookte zalm

met avocado-mango salsa, zoete chilimayo en verse munt
Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

met courgette, prei en Italiaanse kruiden
Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

met regenboogsalade en Thais basilicum
Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

met zhoug, mais en limoenmayonaise
Varkenshaas in romige mosterdsaus

Varkenshaas in romige mosterdsaus

met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

met gebakken paksoi, wortel en puntpaprika
Steak met uienjus en Parmigiano Reggiano

Steak met uienjus en Parmigiano Reggiano

met bloemkoolpuree en rucolasalade
Pastasalade met kip en avocado

Pastasalade met kip en avocado

met witte kaas en honing-mosterddressing
Spaghetti in romige kipkerriesaus

Spaghetti in romige kipkerriesaus

met geroosterde puntpaprika, verse kruiden en tomatensalade
Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

op briochebroodje met truffelmayo en cherrytomatensalade
Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

met pankotopping en zelfgemaakte kaassaus
Huevos Ahogados met avocado en kaas

Huevos Ahogados met avocado en kaas

Mexicaanse stijl gepocheerde eieren in tomatensaus
Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

met courgette, paprika en cashewnoten
Tomatenrisotto met garnalen

Tomatenrisotto met garnalen

met rucolasalade, basilicum en citroen
Romige lasagne met courgette

Romige lasagne met courgette

met verse lasagnebladen en spinazie
Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

met zongedroogde tomaten, vers basilicum, rucola en veldsla