HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMango Met Zelfgemaakte Granola
topBanner
Mango met zelfgemaakte granola

Mango met zelfgemaakte granola

Lees meer

Deze keer maak je de granola zelf. Je bakt het namelijk met bruine suiker, sesamolie en een beetje zout in de oven.

Allergenen :Glutenbevattende granenNotenSesamzaadTarweMelk (inclusief lactose)LupinePinda'sSojaEiSulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

120 gram

Granola

(BevatGlutenbevattende granen, Noten, Sesamzaad, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Lupine, Pinda's, Soja)

1 stuk(s)

Mango

100 gram

Labne

(BevatMelk (inclusief lactose), Ei, Sulfiet)

10 ml

Sesamolie

(BevatSesamzaad)

Zelf toevoegen

50 gram

Bruine suiker

snufje

Zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)2079.448 kJ
Energie (kcal)497 kcal
Vetten34.0 g
waarvan verzadigd7.0 g
Koolhydraten33 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels8 g
Eiwitten16 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Oven
Bakpapier
Bakplaat
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 150 graden.

2

Meng de granola met de bruine suiker, een snufje zout en sesamolie. Verdeel dit over een bakplaat met bakpapier en bak 30 minuten in de oven.

3

Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees klein.

4

Laat de granola afkoelen, verbrokkel het in kleine stukjes en bestrooi hiermee de mango. Garneer met de Turkse yoghurt.