BestellenCadeaubon
Loaded nacho's met kruidige bonen
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Loaded nacho's met kruidige bonen

Loaded nacho's met kruidige bonen

2 porties | met zelfgemaakte guacamole, jalapeño's en cheddar

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Maak een rijkgevulde nachoschotel voor 2 personen om je vingers bij af te likken. Het ultieme comfortfood voor bij de borrel, op een feestje of als avondmaaltijd met een lekkere salade.

Labels:
Veggie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

75 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

30 gram

Gesneden jalapeño's

½ bosje(s)

Bosui

1 stuk(s)

Avocado

1 stuk(s)

Sjalot

1 stuk(s)

Limoen

1 stuk(s)

Tomaat

1 stuk(s)

Knoflookteen

50 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 pak(ken)

Zwarte bonen

1 zakje(s)

Mexicaanse kruiden

150 gram

Bieten-tortillachips

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)921 kcal
Energie (kJ)3854 kJ
Vetten55.5 g
waarvan verzadigd14.3 g
Koolhydraten67.7 g
waarvan suikers10.5 g
Vezels20.7 g
Eiwitten27.4 g
Zout1.9 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier
Vergiet
Grote kom
Serveerschaal
Kleine kom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Spoel de zwarte bonen af met water in een vergiet en laat uitlekken. Giet de bonen over in een kom en meng met de Mexicaanse kruiden, peper en zout.
  • Snijd de bosui in fijne ringen.
  • Verdeel de tortillachips over een bakplaat met bakpapier.
  • Beleg de chips gelijkmatig met de zwarte bonen, jalapeño's en 2/3 van de bosui. Bestrooi tot slot met de cheddar.
  • Bak 15 - 20 minuten of tot de kaas is gesmolten.

 

2
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd de avocado in blokjes en voeg toe aan een grote kom. 
  • Snijd de tomaat in kleine blokjes. 
  • Snipper de sjalot. Pers de knoflook of snijd fijn. 
  • Halveer de limoen.  
3
  • Prak het vruchtvlees van de avocado's fijn met een vork. 
  • Voeg de tomaat, sjalot en knoflook toe. 
  • Knijp de limoen uit boven de kom. 
  • Meng alles goed en breng op smaak met peper en zout.
4
  • Haal de nacho's uit de oven en serveer direct op de bakplaat of in een serveerschaal. 
  • Garneer met de overige bosui.
  • Schep de zure room in een schaaltje en serveer samen met de guacamole als dips bij de nacho's.