Met dit recept tover je 258 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 tl
Verse gember
125 gram
Rode cherrytomaten
¼ stuk(s)
Rode peper
75 gram
Zoete aardappel
¾ stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ zakje(s)
Ras el hanout
½ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
50 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
1 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Limoen
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Harissa
5 ml
Pompoenpitolie
¾ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
300 ml
Water
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Uien worden veel gegeten, maar lang niet door iedereen als groenten gezien. Zonde, ze bevatten namelijk verschillende vitamines waaronder vitamine C. Bij Green Chef koken we dan ook graag met de ui in al zijn soorten!