Vandaag bereid je een variant op pesto uit een potje door spinazie, basilicum, pecorino en cashewnoten te mixen tot huisgemaakte spinaziepesto.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Vers basilicum
¼ stuk(s)
Citroen
50 gram
Spinazie
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
20 gram
Rucola
20 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
90 gram
Volkoren spaghetti
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
¾ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De overige pesto is lekker als dressing door een salade de volgende dag of op een boterham met kaas en tomatenplakjes.