Deze falafelballetjes zijn gemaakt van kikkererwten en gekruid met komijn, knoflook en koriander. Daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink en vitamine B12!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Wholewheat Lebanese flatbread
(Contains Wheat)
75 g
Falafel
(May be present Mustard, Soy, Gluten)
½ piece
Eggplant
½ piece
Onion
½ piece
[Persian] cucumber
25 g
Radicchio & romaine
½ sachet(s)
Za'atar
(Contains Sesame)
50 g
Organic full-fat yogurt
(Contains Milk)
5 g
Fresh flat leaf parsley & mint
1.5 tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Sugar
½ tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Salt and pepper
Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de platbroden in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een pan te doen. Bak dan de platbroden 1 - 2 minuten per kant in een pan op middelhoog vuur.
Tip: Je serveert de ui rauw en gepekeld. Houd je hier niet van? Bak dan alle ui mee met de aubergine.
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?