Deze falafelballetjes zijn gemaakt van kikkererwten en gekruid met komijn, knoflook en koriander. Daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink en vitamine B12!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe)
75 gram
Falafel
(Kan bevatten: Mosterd, Soja, Gluten)
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Komkommer
25 gram
Radicchio en romaine
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
1.5 el
Olijfolie
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de platbroden in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een pan te doen. Bak dan de platbroden 1 - 2 minuten per kant in een pan op middelhoog vuur.
Tip: Je serveert de ui rauw en gepekeld. Houd je hier niet van? Bak dan alle ui mee met de aubergine.
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?