
Knoflook is door de eeuwen heen op verschillende manieren gebruikt; in het oude Egypte geloofde men bijvoorbeeld dat knoflook medicinale en magische eigenschappen had en werd het zelfs gebruikt als betaalmiddel!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Gesneden spitskool
½ stuk(s)
Wortel
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
½ bosje(s)
Bosui
1 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Oranjehoen krokante kipschnitzel
(Bevat: Gluten, Tarwe, Gerst)
180 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Zonnebloemolie
¼ el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout

Tip: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nóg fijner voor je het aan de kom toevoegt.

Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan 2/3 van de rijst. De overige rijst kun je een andere keer gebruiken.

