Japanse noedelsoep met kipfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanse noedelsoep met kipfilet

Japanse noedelsoep met kipfilet

met kastanjechampignons en paksoi

.

Labels:
Kook mij eerst
Familie
Allergenen :
Gluten
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
Bereidingstijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 cm

Verse gember

¼ stuk(s)

Rode peper

125 gram

Kastanjechampignons

75 gram

Paksoi

100 gram

Japans gemarineerde kipfiletreepjes

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Gluten)

5 ml

Sojasaus

(Bevat Gluten, Soja)

Zelf toevoegen

500 ml

Kippenbouillon

2 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2132 kJ
Energie (kcal)510 kcal
Vetten27 g
waarvan verzadigd4.7 g
Koolhydraten35 g
waarvan suikers3.6 g
Vezels4 g
Eiwitten29 g
Zout8.5 g

Benodigdheden

Dunschiller
Wok

Instructies

.
1

Bereid de kippenbouillon.

.
2

Schil de gember en snijd of rasp de gember fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Verwijder de steelaanzet van de paksoi en snijd de paksoi grof.

.
3

Verhit de zonnebloemolie in een wok of soeppan met deksel en fruit de gember en de rode peper 2 – 3 minuten op middellaag vuur. Voeg de kipfiletreepjes toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kastanjechampignons en de paksoi toe en bak nog 2 minuten.

.
4

Voeg de bouillon toe aan de wok of soeppan en laat 6 minuten, afgedekt, zachtjes koken. Voeg na 3 minuten de udonnoedels toe.

.
5

Voeg 1 tl sojasaus per persoon toe aan de soep en breng verder op smaak met peper en eventueel extra sojasaus.

.
6

Verdeel de soep over de soepkommen.