
Receptontwikkelaar Babette: "Huevos ahogados is een gerecht dat lijkt op shakshuka, maar met Mexicaanse invloeden: zoete aardappel, kruiden en toppings als avocado, gepekelde ui en cheddar. De smaken en texturen vullen elkaar goed aan, én het ziet er ook nog eens kleurrijk en vrolijk uit. Je eet tenslotte ook met je ogen!"
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Zoete-aardappelblokjes
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Avocado
½ stuk(s)
Limoen
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1.5 tl
Paprikapoeder
15 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
Olijfolie
50 ml
Water voor saus
1 tl
Suiker
½ el
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout





Tip: De kooktijd hangt af van jouw pan. Controleer de eieren en pocheer eventueel langer of korter indien nodig.
