Honey-glazed butter Cypriot-style cheese // tofu
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Honey-glazed butter Cypriot-style cheese // tofu

with kachumber salad and roti

Receptontwikkelaar Iris: "Toen ik voor het eerst grillkaas proefde was ik meteen verkocht! Die eerste keer at ik een Indiase dahl, met deze heerlijke kaas als topping. Voor deze rotiwrap heb ik het gecombineerd met een kruidige saus, bloemkool en frisse komkommer."

Labels:
Veggie
Allergenen :
Mosterd
Tarwe
Selderij
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Roti

(Bevat Mosterd, Tarwe)

½ stuk(s)

Ui

½ zakje(s)

Afrikaanse kruidenmix

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

½

Tomatenpuree

5 gram

Verse koriander en munt

½ stuk(s)

Limoen

½ zakje(s)

Kerriepoeder

(Bevat Selderij, Mosterd)

100 gram

Witte grillkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

150 gram

Bloemkool

75 gram

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Komkommer

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

1 el

Zonnebloemolie

½ el

Honing

50 ml

Water voor saus

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4199 kJ
Energie (kcal)1004 kcal
Vetten59.4 g
waarvan verzadigd34.9 g
Koolhydraten72.5 g
waarvan suikers17.7 g
Vezels11.2 g
Eiwitten40.2 g
Zout4.2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Kleine kom
Hapjespan
Keukenpapier
Koekenpan

Instructies

1
2
3
4