Met dit recept tover je 256 gram groente per portie op je bord!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
⅓ stuk(s)
Knolselderij
(Bevat: Selderij)
75 gram
Spinazie
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 snufje
Nootmuskaat
120 gram
Hertenbiefstuk
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
50 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¾ el
[Plantaardige] roomboter
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.