
Tilapia is een geslacht van vissen dat ongeveer 100 verschillende soorten omvat. Deze witte zoetwatervissen komen oorspronkelijk uit Afrika en het Midden-Oosten en staan bekend om hun milde smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Gesneden ui
5 gram
Gemberpuree
50 gram
Gebroken sperziebonen
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
50 ml
Kokosmelk
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
1 stuk(s)
Tilapiafilet op huid
(Bevat: Vis)
½ el
Zonnebloemolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout



