BestellenCadeaubon
Hamburger op brioche met whiskeysaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hamburger op brioche met whiskeysaus

Hamburger op brioche met whiskeysaus

2 porties | met cheddar en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze vegetarische burger maakt het erg makkelijk om een stukje vlees te laten liggen. Dit is zowel goed voor jou als voor het milieu!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Tarwe
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

50 gram

Radicchio en ijsbergsla

60 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

75 gram

Gesneden rode ui

1 stuk(s)

Tomaat

50 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Half-om-half hamburger

(Bevat Eieren, Tarwe Kan bevatten Selderij, Soja, Mosterd)

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4214 kJ
Energie (kcal)1007 kcal
Vetten68.5 g
waarvan verzadigd21.9 g
Koolhydraten48.1 g
waarvan suikers7.6 g
Vezels5 g
Eiwitten48.3 g
Zout3.5 g

Benodigdheden

Koekenpan met deksel
Kleine kom

Instructies

1
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de vegetarische hamburger 2 - 3 minuten per kant. 
  • Verdeel in de laatste 2 minuten de cheddar over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt. 
2
  • Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.
3
  • Snijd de pruimtomaat in dunne plakken. Meng in een kleine kom de gesnipperde rode ui met de whiskeysaus.
4
  • Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met de whiskeysaus.
  • Leg de hamburger op de onderste helft van de bol, gevolgd door de plakken tomaat.
  • Verdeel de radicchio en ijsbergsla erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.