Met dit recept tover je 280 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Tomaat
120 gram
Varkenshaaspuntjes
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ stuk(s)
Mini-komkommer
5 gram
Dille, munt en bladpeterselie
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe)
1 el
Olijfolie
1 el
Rodewijnazijn
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: In plaats van de magnetron kun je de tortilla's ook opwarmen in een koekenpan. Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak de tortilla's 1 - 2 minuten aan elke kant, of tot ze goudbruin kleuren. Houdt warm op laag vuur tot serveren.
Weetje: Met maar liefst 4 verschillende groenten draagt dit gerecht bij aan een gevarieerde voeding. Zo krijg je alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen voor een goede gezondheid. Varieer dus dagelijks volop!