HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGnocchi Met Aubergine Tomatensaus Uit De Oven
topBanner
Gnocchi met aubergine-tomatensaus uit de oven

Gnocchi met aubergine-tomatensaus uit de oven

Met Italiaanse pecorino

Lees meer

Gnocchi, wat je uitspreekt als ‘njokki’, is een Italiaanse pastasoort. Oorspronkelijk werden deze ovale balletjes alleen gemaakt van tarwemeel. Tegenwoordig wordt voornamelijk de aardappelvariant, de gnocchi di patate, gebruikt. Gnocchi is overigens het Italiaanse woord voor ‘klonten’.

Labels:KindvriendelijkVeggie
Allergenen :Glutenbevattende granenEiSulfietMelk

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6