topBanner
Gestoofde hertenpeper met verse ravioli

Gestoofde hertenpeper met verse ravioli

met garnalencocktail in tomaatbakje als voorgerecht

2 gangen
Lees meer
Allergenen :SchaaldierenEiMosterdGlutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

4 stuk(s)

Tomaat

10 gram

Verse dille en tijm

½ stuk(s)

Citroen

100 gram

Noordzeegarnalen

(BevatSchaaldieren)

40 gram

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

100 gram

Wortel

1 stuk(s)

Ui

125 gram

Champignons

300 gram

Hertenpeper

(BevatMosterd, Glutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Knoflookteen

1 bosje(s)

Verse rozemarijn

280 gram

Ravioli met venkel, geitenkaas en rozemarijn

(BevatEi, Glutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose))

60 gram

Slamix van veldsla, rucola en babyspinazie

25 gram

Parmigiano reggiano

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

2 tl

Zwarte balsamicoazijn

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

200 ml

Runderbouillon

1 el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3004 kJ
Energie (kcal)718 kcal
Vetten30.0 g
waarvan verzadigd13.3 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers8.9 g
Vezels8 g
Eiwitten51 g
Zout2.8 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bereid de bouillon. Snijd de wortel in kleine blokjes. Snijd de ui in halve ringen. Snijd de champignons in kwarten. Pers de knoflook of snijd fijn.

2

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de knoflook en ui 1-2 minuten. Voeg de wortel en champignons toe en bak nog 8-10 minuten.

3

Voeg daarna de hertenpeper, het vruchtvlees van de tomaten van het voorgerecht,100 ml runderbouillon per persoon, de verse takjes tijm en rozemarijn en 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon toe. Laat de hertenpeper op laag vuur zachtjes stoven.

4

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli. Kook de ravioli in 5-6 minuten gaar. Giet daarna af.

5

Snijd de tomaat in partjes. Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1/2 el extra vierge olijfolie, 1 tl citroensap (deze heb je over van het voorgerecht), 1/2 tl mosterd, peper en zout. Meng de salademix en tomatenpartjes met de dressing.

6

Verdeel de ravioli over diepe borden en schep de gestoofde hertenpeper erover. Rasp de parmigiano reggiano erover en serveer de salade ernaast.