HelloFresh
home iconhome iconReceptenarchief
arrow right iconarrow right icon
Frans recepten
Gestoofde hertenpeper met verse ravioli

Gestoofde hertenpeper met verse ravioli

met garnalencocktail in tomaatbakje als voorgerecht

2 gangen
Lees meer
Allergenen:SchaaldierenEiMosterdGlutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)
Voorbereidingstijd30 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

4 stuks

Tomaat

10 g

Verse dille en tijm

½ stuks

Citroen

100 g

Noordzeegarnalen

(BevatSchaaldieren)

40 g

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

100 g

Wortel

1 stuks

Ui

125 g

Champignons

300 g

Hertenpeper

(BevatMosterd, Glutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

1 stuks

Knoflookteen

1 takje

Verse rozemarijn

(Kan sporen van allergenen bevatten)

280 g

Ravioli met venkel, geitenkaas en rozemarijn

(BevatEi, Glutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose))

60 g

Slamix van veldsla, rucola en babyspinazie

25 g

Parmigiano reggiano

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

2 tl

Zwarte balsamicoazijn

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

200 ml

Runderbouillon

1 el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3004 kJ
Energie (kcal)718 kcal
Vetten30.0 g
waarvan verzadigd13.3 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers8.9 g
Vezels8 g
Eiwitten51 g
Zout2.8 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
Ingredienten snijden
Ingredienten snijden
1

Bereid de bouillon. Snijd de wortel in kleine blokjes. Snijd de ui in halve ringen. Snijd de champignons in kwarten. Pers de knoflook of snijd fijn.

Bakken
Bakken
2

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de knoflook en ui 1-2 minuten. Voeg de wortel en champignons toe en bak nog 8-10 minuten.

Bouillon toevoegen
Bouillon toevoegen
3

Voeg daarna de hertenpeper, het vruchtvlees van de tomaten van het voorgerecht,100 ml runderbouillon per persoon, de verse takjes tijm en rozemarijn en 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon toe. Laat de hertenpeper op laag vuur zachtjes stoven.

Kook ravioli
Kook ravioli
4

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli. Kook de ravioli in 5-6 minuten gaar. Giet daarna af.

Salade maken
Salade maken
5

Snijd de tomaat in partjes. Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1/2 el extra vierge olijfolie, 1 tl citroensap (deze heb je over van het voorgerecht), 1/2 tl mosterd, peper en zout. Meng de salademix en tomatenpartjes met de dressing.

Opmaken
Opmaken
6

Verdeel de ravioli over diepe borden en schep de gestoofde hertenpeper erover. Rasp de parmigiano reggiano erover en serveer de salade ernaast.