De Zwitserse schijf is gevuld met gehakt en Emmentaler. Wanneer je hem bakt smelt de kaas en dit zorgt voor een heerlijk romig resultaat.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelen
20 gram
Rucola
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Rode ui
100 gram
Zwitserse schijf
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Tarwe Kan bevatten: Soja, Ei, Mosterd, Selderij)
⅓ zakje(s)
Vadouvan
(Bevat: Mosterd)
½ el
Suiker
200 ml
Zoutarme runderbouillon
1 tl
Mosterd
5 ml
[Plantaardige] melk
1.25 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezonde energiebronnen zijn? Naast veel vezels en kalium bevatten ze ook veel vitaminen, zoals vitamine B6 en B11 voor je energieniveau, en vitamine C voor een sterke weerstand.
Tip: De vadouvan kruiden zijn sterk van smaak. Houd je hier niet van? Gebruik dan 1/2 tl per persoon of laat achterwege.