Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
15 gram
Zwarte-bonenpasta
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
100 gram
Kipgehakt met Oosterse kruiden
½ stuk(s)
Paksoi
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Gomasio
50 gram
Volkoren noedels
½ bosje(s)
Bosui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
5 gram
Ongezouten pinda's
5 gram
Gemberpuree
15 gram
Gefrituurde uitjes
1 el
Zonnebloemolie
½ tl
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout