
Fan van tomaat? Deze soep bevat maar liefst 3 soorten! Met gewone tomaat, cherrytomaten en zongedroogde tomaten geef je deze klassieker een extra intense smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Tomaat
1 tl
Paprikapoeder
125 gram
Rode cherrytomaten
1 stuk(s)
Maanzaadbroodje
(Bevat: Gerst, Melk (inclusief lactose), Rogge, Sesamzaad, Tarwe Kan bevatten: Lupine, Noten, Mosterd, Soja, Gluten, Ei, Selderij, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose))
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
30 gram
Zongedroogde tomaten
300 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!


Tip: Zorg ervoor dat de koekenpan goed heet is voordat je de broodblokjes toevoegt. Zo worden ze lekker knapperig.
