topBanner
Naanpizza met geitenkaas en groenten

Naanpizza met geitenkaas en groenten

met als extra: rode puntpaprika, gemengde sla, olijven en walnoot

Extra groente
Lees meer

Het loont om een ui zorgvuldig te pellen - van alle ringen zit in de buitenste de meeste voedingsstoffen!

Labels:Lekker snelVeggie
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Rode ui

½ stuks

Courgette

50 g

Wortel

50 g

Zoete aardappel

2 tl

Gedroogde oregano

4 el

Passata

2 stuks

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

75 g

Verse geitenkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

250 g

Rode cherrytomaten

10 g

Vers basilicum

20 g

Leccino olijven

½ stuks

Rode puntpaprika

40 g

Rucola en veldsla

20 g

Walnootstukjes

(BevatNoten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

1 el

Witte balsamicoazijn

1.5 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3398 kJ
Energie (kcal)812 kcal
Vetten39.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten89 g
waarvan suikers22.0 g
Vezels12 g
Eiwitten22 g
Cholesterol0 mg
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Dunschiller of kaasschaaf
Koekenpan
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de ui in dunne halve ringen en snijd de andere helft fijn. Maak met een kaasschaaf of dunschiller dunne ronde plakjes van de zoete aardappel, de courgette en de wortel.

2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de halve uiringen, 1/2 tl oregano per persoon en de plakjes wortel en de plakjes zoete aardappel 4 - 6 minuten. Bak de laatste minuut de courgetteplakken mee. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg de naanbroden op een bakplaat met bakpapier en verdeel 2 el passata over elk naanbrood. Strooi er 1/2 tl gedroogde oregano, peper en zout overheen. Bak de naanbroden 2 minuten in de oven. Verdeel de gebakken ui, wortel, zoete aardappel en courgette over de naanbroden. Verbrokkel de geitenkaas erover en bak de naanpizza's nog 4 - 6 minuten in de oven.

4

Halveer de cherrytomaten en snijd de basilicumblaadjes fijn. Snijd de olijven in plakjes. Snijd de rode puntpaprika in blokjes. Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie met de witte balsamicoazijn tot een dressing. Voeg de rucola en veldsla, de tomaten, de rode puntpaprika, het basilicum, de olijven, de gesnipperde rode ui en de walnootstukjes toe aan de saladekom en schep goed om. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de naanpizza's in stukken en serveer de salade erbij.