
Niet het ras van de aardappel bepaalt of het een krieltje is, maar het moment van oogsten. Door jong te oogsten behouden ze hun zachte smaak en structuur.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Krieltjes
2 stuk(s)
Kipfilet met tuinkruiden en knoflook
40 gram
Mais in blik
1 stuk(s)
Ui
65 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Komkommer
50 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
1 tl
Witte balsamicoazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.

Tip: Laat de krieltjes helemaal afkoelen, anders absorberen ze alle mayonaise.

Tip: De sjalot gaat rauw door de salade. Houd je hier niet zo van? Bak de sjalotjes dan een paar minuten mee in de koekenpan met de kip.
