
De Duitse biefstuk is van superieure kwaliteit en kun je heel goed kort bakken voor een rosé burger, of zelfs rauw eten als tartaar.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
85 gram
Parelcouscous
1 stuk(s)
Knoflookteen
80 stuk(s)
Portobello
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Pesto genovese
(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)
2 stuk(s)
Duitse biefstuk
(Kan bevatten: Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij)
40 gram
Rucola
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Extra vierge olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan maar een kwart van het bouillonblokje per persoon of gebruik natriumarme bouillon.



Tip: Wist je dat paddenstoelen schimmels zijn? Ze worden beschouwd als groente en zijn rijk aan vitamine B2. Dit houdt je energie op peil en voorkomt ontstekingen.