Met dit recept tover je 360 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Venkel
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Sjalot
15 gram
Kappertjes
120 gram
Zeebaarsfilet
(Bevat: Vis)
100 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.75 el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat peterselie zeer rijk is aan ijzer? Het bevat per gram wel 3 keer zoveel ijzer als biefstuk! Het relatief kleine beetje peterselie in dit recept draagt daardoor al bij aan een gezonde ijzerinname.
Tip: Als je op gas kookt, haal dan de pan van het vuur voor dat je het water toevoegt.