Pastinaken zijn eigenlijk een van de oudste groenten die we kennen. Ze werden al in de oudheid gekweekt en werden vaak gebruikt als zoetstof voor gerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
40 gram
Yazzara
80 gram
Garnalen
75 gram
Volkoren couscous
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Pastinaak
½ zakje(s)
Ras el hanout
10 gram
Hazelnoten
½ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Rozijnen
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Citroen
175 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat 100 gram pastinaak bijna 20% van de ADH vezels bevat? Vezels houden je darmen gezond en dat heeft veel gezondheidsvoordelen. Zo neem je voedingsstoffen beter op uit je eten en zorg je voor een sterke weerstand.