Met dit recept tover je 265 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Sperziebonen
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
7.5 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
120 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
65 gram
Rode cherrytomaten
1 stuk(s)
Little gem
½ el
Witte balsamicoazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Bloem
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook 3 minuten langer voor een hardgekookt ei.
Tip: Bak de eventuele overige panko om later als garnering te gebruiken.
Weetje: Wist je dat verse sperziebonen voedingskundig als groenten worden beschouwd, terwijl het eigenlijk peulvruchten zijn? Dit komt door de lage hoeveelheid koolhydraten.