
De meest gebruikte variant ketjap is ketjap manis. Wist jij dat manis zoet betekent in het Indonesisch?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Snijbonen
20 ml
Ketjap manis
(Bevat: Soja, Tarwe)
⅓ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
½ bakje(s)
Pindakaas
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten)
20 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd)
½ stuk(s)
Komkommer
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Ei)
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
75 ml
Zoutarme groentebouillon

Tip: Extra snel water koken? Gebruik een waterkoker.


