Camembert is ontstaan aan het eind van de 18e eeuw in het gelijknamige Franse dorpje. Wist je dat camembert pas in de vorige eeuw zijn witte kleur heeft gekregen?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
80 gram
Franse camembert
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Appel
30 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
100 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Pruimtomaat
1.5 tl
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Mosterd
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout