Skip to main content
Butter chicken met rijst
Butter chicken met rijst

Butter chicken met rijst

voor in de oven of magnetron

Onze chefs hebben maaltijden gemaakt die snel, voedzaam en perfect zijn voor drukke dagen: het enige wat jij hoeft te doen is ze opwarmen! Geniet van dezelfde HelloFresh-kwaliteit, boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

INGREDIËNTEN: Gekookte basmati rijst 27% (water, basmati rijst), kippenvlees 12%, water, bloemkool 8%, ui 8%, gegrilde courgette 8% (courgette, zonnebloemolie), tomaat 6%, yoghurt (MELK, MELKpoeder, yoghurtfermenten), ROOM (stabilisator: carrageen), gebakken ui 2% (ui, plantaardige olie (raapzaad, zonnebloem)), BOTER 1%, gemodificeerd maïszetmeel, zonnebloemolie, kruiden en specerijen (bevat MOSTERD, SELDERIJ), rietsuiker, gember, tomatenconcentraat, zout, citroensap, kokos, knoflook, gedroogde tomaten, tomatenpoeder, kurkuma 0,05%, rijstmeel, zoethoutwortelpoeder, conserveermiddel: kaliummetabisulfiet.

ALLERGENEN: SELDERIJ, MELK, MOSTERD. KAN SPOREN BEVATTEN VAN: WEEKDIEREN, SCHAALDIEREN, EIEREN, SESAM, SOYA, SULFIET, GLUTEN

BEWAREN: Gekoeld bewaren (max 4 °C). Kookinstructies: Voor ovenbereiding: 1) verwarm de oven voor op 175 graden, 2) verwijder de plasticfolie (bovenkant bakje) en het ingrediëntenlabel (onderkant bakje), 3) bedek de bovenkant van het bakje met aluminiumfolie, 4) verwarm de maaltijd 14 - 16 minuten. Magnetron: Film doorprikken vóór opwarmen. Verwarmen gedurende 4,5 minuten op 850W. Verwijder de film na verwarming met behulp van een mes Opwarmen volgens de instructies alvorens te consumeren. Eenmaal afgekoeld niet opnieuw opwarmen.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Labels:
Quick Prep
Allergenen :
Mosterd
Selderij
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

450 gram

Butter chicken met groenten en basmatirijst

(Bevat: Mosterd, Selderij, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Schaaldieren, Sesamzaad, Gluten, Tarwe, Soja, Spelt, Ei, Weekdieren, Zwaveldioxide en sulfiet)

Voedingswaarden

Energie (kJ)2222 kJ
Energie (kcal)531 kcal
Vetten23.9 g
waarvan verzadigd10.8 g
Koolhydraten55.8 g
waarvan suikers9.9 g
Vezels5 g
Eiwitten21.6 g
Zout2.3 g

Instructies

1

Magnetron (850W): Prik gaatjes in de plasticfolie en zet 4 1/2 minuut in de magnetron. Gebruik een mes om de folie te verwijderen.

Oven: Verwarm de oven voor op 175 graden. Verwijder de plasticfolie en het label op de onderkant van het bakje. Bedek met aluminiumfolie en verwarm 14 - 16 minuten in de oven.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Italiaanse stijl tortellonisoep met spinazie

Italiaanse stijl tortellonisoep met spinazie

met Italiaanse kaas en basilicumcrème
Singapore stijl noedels met garnalen en buikspek

Singapore stijl noedels met garnalen en buikspek

geïnspireerd op Hokkien Mee, met gefrituurde uitjes en limoen
Lomo saltado stijl biefstukreepjes met frietjes

Lomo saltado stijl biefstukreepjes met frietjes

Peruaanse klassieker, met tomaat, peterselie en paprika
Romige kipgehaktballetjes met orzo en broccoli

Romige kipgehaktballetjes met orzo en broccoli

één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Sticky kalkoensaté met gesmoorde kokosboontjes

Sticky kalkoensaté met gesmoorde kokosboontjes

met rijst, rode peper en gele currykruiden
Romige groenelinzenstoof met pecorino

Romige groenelinzenstoof met pecorino

met boerenkool en knoflook-maanzaadbroodje
Pesto mac & cheese met kaasblokjes en mozzarella

Pesto mac & cheese met kaasblokjes en mozzarella

met verborgen groenten voor kinderen: broccoli
Kikkererwtencurry met zoete aardappel

Kikkererwtencurry met zoete aardappel

met rijst, abrikozenchutney en verse kruiden
Goedgevulde couscousbowl met witte kaas

Goedgevulde couscousbowl met witte kaas

met zoete aardappel, citroen, amandelen en komkommer
Entrecote met sinaasappelgeglaceerde wortels en amandelschaafsel

Entrecote met sinaasappelgeglaceerde wortels en amandelschaafsel

met zoete-aardappelpuree, uienjus en komkommersalade
Keto-vriendelijke varkenshaassalade met witte kaas en komkommeryoghurt

Keto-vriendelijke varkenshaassalade met witte kaas en komkommeryoghurt

met geroosterde aubergine, botersla en cashewstukjes
Kaasschnitzel met knoflookkrieltjes

Kaasschnitzel met knoflookkrieltjes

met romige komkommer-appelsalade en verse kruiden
Vistaco's met avocado-kiwisalsa en zure room

Vistaco's met avocado-kiwisalsa en zure room

met jalapeño, rodekool en verse kruiden
Frisse krieltjessalade met tonijn en witte kaas

Frisse krieltjessalade met tonijn en witte kaas

met kappertjes, sperziebonen en verse dille
Kipfilethaasje in zoete sojasaus met pikante honingpinda's

Kipfilethaasje in zoete sojasaus met pikante honingpinda's

met knoflookrijst, paksoi en wortel
Vlaamse stijl saucijzenbroodjes

Vlaamse stijl saucijzenbroodjes

met zelfgemaakte appelmoes en rauwkost
Romige zoete-aardappeldahl met naan

Romige zoete-aardappeldahl met naan

met pompoenpittensalsa, limoen en spinazie
Stir-fry met tempeh en pittige ketjapsaus

Stir-fry met tempeh en pittige ketjapsaus

met aardappelpartjes en groenten
Kippendijreepjes in gele currysaus

Kippendijreepjes in gele currysaus

met bloemkoolrijst en paprika
Plantaardige schnitzel met knoflook-gemberrijst

Plantaardige schnitzel met knoflook-gemberrijst

met zoetzure rauwkost, zoete Aziatische saus en gomasio