HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBurger Met Pittige Groene Peper En Piccalilly
topBanner
Burger met pittige groene peper en piccalilly

Burger met pittige groene peper en piccalilly

met aardappelpartjes en salade

Lees meer

Deze burger geef je een twist met piccalilly - een populair Brits product geïnspireerd op de Aziatische keuken.

Labels:FamiliePhilips Airfryer
Allergenen :Glutenbevattende granenSojaMelkMosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd45 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk)

400 gram

Aardappelpartjes

2 tl

Gedroogde tijm

2 stuk(s)

Tomaat

⅔ stuk(s)

Komkommer

1 stuk(s)

Groene peper

100 gram

Radicchio en romaine

2 stuk(s)

Half-om-half hamburger met tuinkruidenmarinade

50 gram

Piccalilly

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Mosterd)

2 tl

Honing

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

4 tl

Mosterd

4 tl

Extra vierge olijfolie

1 el

Roomboter

(BevatMelk)

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3740 kJ
Energie (kcal)894 kcal
Vetten47.0 g
waarvan verzadigd15.0 g
Koolhydraten75 g
waarvan suikers10.0 g
Vezels10 g
Eiwitten37 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Bakplaat met bakpapier
Saladekom
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verdeel de partjes over een bakplaat met bakpapier en meng met de gedroogde tijm, de olijfolie, peper en zout. Bak de aardappelpartjes 25 – 35 minuten in de oven, of tot ze gaar en krokant zijn. Schep halverwege om. Leg de ciabatta de laatste 5 – 7 minuten naast de aardappelpartjes in de oven.

2

Snijd ondertussen de tomaat en de komkommer in dunne plakken. Snijd de groene peper in dunne ringen.

3

Maak in een saladekom een dressing van de honing, de mosterd en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verhit de roomboter in een koekenpan. Bak de burger, samen met de groene peper, 3 – 4 minuten per kant op middelhoog vuur. Verlaag het vuur en houd de burger warm in de pan. Meng de dressing met de gemengde sla, de tomaat en de komkommer.

5

Snijd de ciabatta doormidden en smeer de onderkant in met een beetje piccalilly. Beleg met een klein beetje salade en leg de burger erop. Bestrooi met de gebakken pepers en schenk het bakvet over de burger.

6

Verdeel de aardappelpartjes en overige salade over de borden. Serveer met de burger en de rest van de piccalilly.