Niets zo lekker, snel en makkelijk als een stamppot in de herfst! Deze variant met broccoli en spitskool maak je af met witte kaas en zonnebloempitten als topping.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelen
200 gram
Spitskool en broccoli
(Kan bevatten Selderij)
35 gram
Semi-gedroogde tomaten
½ stuk(s)
Ui
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
25 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Zonnebloempitten
(Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Mosterd
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat spitskool en broccoli rijk zijn aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten en tanden en gezonde spieren door de calciumboost.
Tip: Heb je grove mosterd in huis? Vervang hier de gewone mosterd dan door 1/2 el grove mosterd per persoon.
Tip: Voeg eventueel roomboter naar smaak en een scheutje melk toe voor meer smeuïgheid.
Tip: Let jij op je zoutinname? Garneer de maaltijd met de helft van de witte kaas. De overige witte kaas kan lekker in een lunchsalade de volgende dag, of garneer je belegde boterham ermee.