Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Biefstukreepjes
5 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
200 gram
Groentemix met wittekool
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
75 gram
Parelgerst
(Bevat Gerst Kan bevatten Gluten)
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Gemberpuree
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] roomboter
Did you know... Chinese cabbage is high in calcium, folic acid and vitamin C. This helps your bones and muscles to stay strong and healthy.