Biefstukreepjes met parelgerst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Biefstukreepjes met parelgerst

met zoete Aziatische saus en Oosterse groentemix

Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.

Allergenen :
Vis
Soja
Tarwe
Gerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Biefstukreepjes

5 ml

Vissaus

(Bevat Vis)

200 gram

Groentemix met wittekool

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

75 gram

Parelgerst

(Bevat Gerst Kan bevatten Gluten)

1 stuk(s)

Knoflookteen

5 gram

Gemberpuree

Zelf toevoegen

½ el

[Zoutarme] ketjap manis

½ el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

½ el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2476 kJ
Energie (kcal)592 kcal
Vetten16.3 g
waarvan verzadigd5.8 g
Koolhydraten71.5 g
waarvan suikers18.3 g
Vezels12.5 g
Eiwitten33.2 g
Zout3.2 g

Instructies

1
  • Take the steak strips out of the fridge and allow to reach room temperature. 
  • Transfer the steak strips to a bowl along with the fish sauce and ketjap. Mix well to combine, then cover with aluminium foil and set aside until step 3.
  • Finely chop the onion. 
  • Heat a drizzle of sunflower oil in a wok or deep frying pan over medium-high heat and fry the garlic and gingerpuree for 1 minute.
2
  • Stir in the vegetable mix and fry for 4 - 6 minutes.
  • Add the East Asian-style sauce and mix well to combine, then fry for 2 more minutes.
3
  • Melt a knob of butter in a frying pan over high heat.
  • Fry the steak strips for 1 minute until evenly browned, seasoning to taste with salt and pepper.
4
  • Serve the pearl barley and vegetables on deep plates and top with the steak strips.
  • Drizzle with any remaining cooking juices from the pan.

Did you know... Chinese cabbage is high in calcium, folic acid and vitamin C. This helps your bones and muscles to stay strong and healthy.