Biefstukreepjes met parelgerst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Biefstukreepjes met parelgerst

met zoete Aziatische saus en Oosterse groentemix

Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.

Allergenen :
Vis
Soja
Tarwe
Gerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Biefstukreepjes

5 ml

Vissaus

(Bevat Vis)

200 gram

Groentemix: paprika, prei, wortel en kool

(Kan bevatten Selderij)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

75 gram

Parelgerst

(Bevat Gerst Kan bevatten Gluten)

1 stuk(s)

Knoflookteen

5 gram

Gemberpuree

Zelf toevoegen

½ el

[Zoutarme] ketjap manis

½ el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

½ el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2476 kJ
Energie (kcal)592 kcal
Vetten16.3 g
waarvan verzadigd5.8 g
Koolhydraten71.5 g
waarvan suikers18.3 g
Vezels12.5 g
Eiwitten33.2 g
Zout3.2 g

Instructies

1
2
3
4