Vanavond staat er een steak op het menu. Je serveert hem met de zwarte-pepersaus in je box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Zwarte-pepersaus
(Bevat Melk (inclusief lactose))
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Ui
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Verdeel de ui dan over de hele pan. Bak in de volgende stap de biefstuk in een tweede koekenpan.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!
Tip: Heb je meer tijd? Rooster dan de pompoenpitten. Verhit een koekenpan zonder olie op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen.