
Dit recept is geïnspireerd op Bang Bang Chicken, een populair Chinees streetfoodgerecht - "bàng" betekent "stok" in het Mandarijns. Dit verwijst naar het keukengerei dat traditioneel wordt gebruikt om vlees malser te maken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
100 gram
Bloemkoolroosjes
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Jasmijnrijst
75 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Wortel
¼ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
1 zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Cashewnoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pinda's, Pistachenoten)
25 gram
Sriracha-mayo
(Bevat: Soja, Mosterd, Ei)
1.25 el
Olijfolie
250 ml
Water voor de rijst
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Zout


Tip: Gebruik eventueel 2 bakplaten.


Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.

