Met dit recept tover je 270 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
80 gram
Tempehblokjes Yakiniku
(Bevat: Gluten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Mini-komkommer
¼ stuk(s)
Appel
¼ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
50 gram
Gesneden rodekool
3 stuk(s)
Bruine tortilla
(Bevat: Gerst, Tarwe)
30 gram
Mangoketchup
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
¼ el
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je geen magnetron? Verhit een koekenpan met deksel zonder olie op middelhoog vuur. Verwarm de tortilla's 1 - 2 minuten per kant, of tot ze goudbruin zijn. Houd op laag vuur warm tot serveren.