Aardbeientaartje
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Aardbeientaartje

Aardbeientaartje

Met dadels en amandel

Allergenen :
Noten
Amandelnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

50 gram

Dadelstukjes

30 gram

Amandelmeel

(Bevat Noten)

40 gram

Pecannoten

(Bevat Noten)

100 gram

Aardbei

10 gram

Amandelschaafsel

(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Zelf toevoegen

½ el

Cacaopoeder

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)350 kcal
Energie (kJ)1464 kJ
Vetten25 g
waarvan verzadigd2 g
Koolhydraten34 g
waarvan suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten7 g
Zout0 g

Benodigdheden

Grote kom
Staafmixer
Ovenschaal

Instructies

Pureer tot een stevig mengsel.
1

Meng de dadelstukjes met het amandelmeel en 25 ml water per persoon in de hoge kom en pureer met een staafmixer tot een stevig mengsel.

Voeg de pecannoten en cacao toe aan het dadelmengsel.
2

Hak de pecannoten fijn en voeg samen met de cacao toe aan de hoge kom. Roer goed door tot een deeg.

Druk aan tot een egale bodem.
3

Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en druk met de achterkant van een lepel aan tot een egale bodem.

4

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in plakken. Verdeel over de taartbodems.

Bestrooi de aardbeientaartjes met het amandelschaafsel.
5

Bestrooi de aardbeientaartjes met het amandelschaafsel.