Met dit recept tover je 68 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
40 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
125 gram
Rode cherrytomaten
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ blik(ken)
Zwarte bonen
75 gram
Vegan balletjes
(Bevat: Tarwe, Gerst, Gluten, Soja Kan bevatten: Mosterd, Soja)
5 gram
Verse koriander en munt
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Limoen
50 gram
Spinazie
50 ml
Kookhaver
(Bevat: Haver)
50 ml
Water voor saus
½ stuk(s)
(Zoutarm) groentebouillonblokje
½ el
Rodewijnazijn
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout