Eieren zijn een veelzijdige topping in veel Aziatische noedelgerechten: ze kunnen gepocheerd, gebakken of zachtgekookt worden geserveerd. Ze zorgen zeker voor een meer voedzaam en compleet gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Volkoren noedels
200 gram
Roerbakmix met champignons
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ei
25 gram
Tahin
35 gram
Zoete Aziatische saus
½ stuk(s)
Limoen
15 gram
Gefrituurde uitjes
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ zakje(s)
Gomasio
Sojasaus met minder zout
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout