Je geeft de kipnuggets extra crunch met panko - een soort paneermeel uit Japan met een extra grote korrel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelen
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 tl
Paprikapoeder
100 gram
Kipfilethaasjes
1.5 stuk(s)
Tomaat
⅓ stuk(s)
Komkommer
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
1 zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
1 tl
Mosterd
2 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor het krokantste resultaat gebruik je een heteluchtoven. Heb jij die niet? Verwarm de oven dan voor op 240 graden en houd dezelfde baktijd aan.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!