Salmon with Creamy Spaghetti
Salmon with Creamy Spaghetti

Salmon with Creamy Spaghetti

with courgette & green beans

Naast het neusje heb je ook het huidje van de zalm. Dat hebben we bewust laten zitten, omdat het zorgt voor extra smaak en gezonde omega 3-vetzuren bevat.

Tags:
Family
Allergens:
Wheat
•Fish
•Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time30 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

90 g

Spaghetti

(Contains Wheat May be present Lupin, Egg, Mustard, Soy)

1 piece

Salmon fillet

(Contains Fish)

1 piece

Garlic

½ piece

Onion

½ piece

Courgette

50 g

Cooking cream

(Contains Milk)

75 g

Green beans

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

¼ piece

Low sodium vegetable stock cube

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3382 kJ
Calories808 kcal
Fat38.7 g
Saturated Fat10.5 g
Carbohydrate74.8 g
Sugar10.7 g
Dietary Fiber10.6 g
Protein36.1 g
Salt0.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Large Pan
•Casserole
•Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Breng ruim water aan de kook in een grote pan voor de spaghetti en sperziebonen. Snipper de ui en pers de knoflook of snijd fijn. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Halveer de courgette in de lengte en snijd in halve maantjes.

2

Kook de spaghetti, 10 - 12 minuten in de pan met deksel. Voeg na 4 minuten de sperziebonen toe. Giet daarna af.

3

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de courgette toe en bak nog 2 - 3 minuten mee. 

Zalm bakken
4

Verhit ondertussen 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de zalmfilet 3 - 5 minuten op de huid. Verlaag het vuur en bak de zalm nog 1 – 2 minuten op de andere kant. Breng op smaak met peper en zout.

5

Voeg de kookroom aan de hapjespan met courgette en verkruimel 1/4 groentebouillonblokje per persoon boven de saus. Laat 3 - 4 minuten op laag vuur sudderen. Voeg de gekookte spaghetti en sperziebonen toe aan de saus en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

6

Verdeel de spaghetti met roomsaus over de borden. Leg de gebakken zalm hierop.