
De mangochutney die in dit recept wordt gebruikt is natuurlijk zoet dankzij de mango, maar hij is ook extra aromatisch en smaakvol dankzij smaakversterkers als knoflook, gember en citroengras!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
½ stuk(s)
Wortel
2.5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
60 gram
Witte langgraanrijst
¼ stuk(s)
Komkommer
20 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd)
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat: Gluten, Tarwe, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Rode ui
½ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Mosterd
½ el
Olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
1 tl
[Zoutarme] sojasaus
½ tl
Suiker
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout





