Met dit recept tover je 288 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
2.5 tl
Verse gember
200 gram
Broccoli
10 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
100 gram
Gesneden spitskool
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1.25 el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je pannen besparen? Bak de spitskool dan mee in de pan van de broccoli.
Tip: Houd je van een zalm die goed gaar is? Verleng de baktijd dan met 2 - 3 minuten per kant.