HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconWraps Met Vegetarische Runderstukjes En Rauwkost
topBanner
Wraps met vegetarische runderstukjes en rauwkost

Wraps met vegetarische runderstukjes en rauwkost

met Aziatische marinade en zoetzure komkommer

Lees meer

De vegetarische runderstukjes zijn gemaakt van tarwekorrels. Ze hebben een vezelachtige structuur en zitten vol ijzer en vitamine B12.

Labels:CaloriebewustVeggieLekker snelPhilips Airfryer
Allergenen :Glutenbevattende granenSojaEi

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

1 stuk(s)

Rode peper

30 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

160 gram

Vegetarische runderstukjes

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Ei)

1 stuk(s)

Komkommer

5 gram

Verse koriander

½ stuk(s)

Limoen

6 stuk(s)

Bruine mini tortilla

(BevatGlutenbevattende granen)

300 gram

Wittekool en wortel

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

4 el

Wittewijnazijn

2 tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2370 kJ
Energie (kcal)567 kcal
Vetten18.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers16.0 g
Vezels12 g
Eiwitten30 g
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Rasp
Kom
Dunschiller of kaasschaaf
Aluminiumfolie
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember of schil en snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn.

2

Meng in een kom de knoflook, gember, rode peper, sojasaus en olijfolie. Meng de vegetarische runderstukjes door de marinade. Laat minimaal 15 minuten marineren.

3

Snijd of schaaf ondertussen de komkommer in dunne linten met een dunschiller of kaasschaaf. Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker en de komkommer. Breng op smaak met zout en zet de zoetzure komkommer apart. Schep af en toe om, zodat de smaken goed intrekken.

4

Snijd ondertussen de koriander grof en snijd de limoen in parten. Verpak de bruine mini-tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

5

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de pan goed heet is en bak de vegetarische runderstukjes met marinade 3 - 4 minuten.

6

Vul de wraps met de rauwe witte kool en wortel. Verdeel er de vegetarische runderstukjes en wat van de zoetzure komkommer over en knijp er wat limoensap over uit. Bestrooi met koriander. Serveer de overige komkommer ernaast.