Wraps met vegetarische runderstukjes en rauwkost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wraps met vegetarische runderstukjes en rauwkost

Wraps met vegetarische runderstukjes en rauwkost

met Aziatische marinade en zoetzure komkommer

De vegetarische runderstukjes zijn gemaakt van tarwekorrels. Ze hebben een vezelachtige structuur en zitten vol ijzer en vitamine B12.

Labels:
Caloriebewust
Veggie
Philips Airfryer
Allergenen :
Gluten
Soja
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Knoflookteen

1 cm

Verse gember

½ stuk(s)

Rode peper

15 ml

Sojasaus

(Bevat Gluten, Soja)

80 gram

Vegetarische runderstukjes

(Bevat Eieren, Gluten, Soja)

½ stuk(s)

Komkommer

2.5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

¼ stuk(s)

Limoen

3 stuk(s)

Bruine mini tortilla

(Bevat Gluten)

150 gram

Wittekool en wortel

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

2 el

Wittewijnazijn

1 tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2370 kJ
Energie (kcal)567 kcal
Vetten18 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers16 g
Vezels12 g
Eiwitten30 g
Zout4 g

Benodigdheden

Rasp
Kom
Dunschiller of kaasschaaf
Aluminiumfolie
Koekenpan

Instructies

Snijden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember of schil en snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn.

Marineren
2

Meng in een kom de knoflook, gember, rode peper, sojasaus en olijfolie. Meng de vegetarische runderstukjes door de marinade. Laat minimaal 15 minuten marineren.

Zoetzuur maken
3

Snijd of schaaf ondertussen de komkommer in dunne linten met een dunschiller of kaasschaaf. Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker en de komkommer. Breng op smaak met zout en zet de zoetzure komkommer apart. Schep af en toe om, zodat de smaken goed intrekken.

Tortilla verwarmen
4

Snijd ondertussen de koriander grof en snijd de limoen in parten. Verpak de bruine mini-tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

Bakken
5

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de pan goed heet is en bak de vegetarische runderstukjes met marinade 3 - 4 minuten.

Serveren
6

Vul de wraps met de rauwe witte kool en wortel. Verdeel er de vegetarische runderstukjes en wat van de zoetzure komkommer over en knijp er wat limoensap over uit. Bestrooi met koriander. Serveer de overige komkommer ernaast.