Vleestrio

Vleestrio

Gemarineerde steak, varkenshaas en gekruide varkensworstjes

Gezellig avondje gourmetten? Met dit vleestrio staat er voor elk wat wils op tafel.

Allergens:
Celery

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 piece

Garlic

½ sachet(s)

Italian seasoning

50 g

Pork tenderloin tips

2 piece

Pork sausage with tomato & rosemary

(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)

½ piece

Marinated steak

(Contains Celery May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Sesame, Soy)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)998 kJ
Calories239 kcal
Fat16.6 g
Saturated Fat4.5 g
Carbohydrate2.2 g
Sugar0.3 g
Dietary Fiber0.4 g
Protein20.2 g
Salt0.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Bowl

Cooking Steps

1
  • Snijd de biefstuk in blokjes van 3 cm. Pers 1/2 knoflookteen per persoon of snijd fijn.
  • Meng in een kom de knoflook, varkenshaaspuntjes en biefstuk met per persoon: 1/4 zakje Italiaanse kruiden, 1/2 el olijfolie, peper en zout. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
2
  • Snijd de worstjes in stukjes van 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
3

Bak de steak, varkenshaas en varkensworstjes tot ze gaar zijn.