Verse conchiglie met mozzarella uit de oven
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse conchiglie met mozzarella uit de oven

Verse conchiglie met mozzarella uit de oven

met Midden-Oosterse kruiden en smokey tomatenketchup

Nieuw in je box: smokey ketchup van The Ketchup Project. Een (h)eerlijk product met een mooi verhaal en een bijzondere smaak.

Labels:
Veggie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Paprika

½ zakje(s)

Midden-Oosterse kruidenmix

125 gram

Verse conchiglie

½ bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

125 gram

Rode cherrytomaten

200 gram

Passata

30 gram

Smokey tomatenketchup

2.5 gram

Vers basilicum

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

¼ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

½ el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)699 kcal
Energie (kJ)2926 kJ
Vetten22 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten90 g
waarvan suikers19 g
Vezels8.2 g
Eiwitten30 g
Zout3 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan
Ovenschaal

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de conchiglie en verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan.Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de paprika in blokjes.

Bakken en koken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de paprika en Midden-Oosterse kruiden toe en bak 4 minuten mee. Kook de conchiglie 4 - 5 minuten, en giet daarna af. Scheur ondertussen de mozzarella in kleine stukken en halveer de cherrytomaten.

Ovenschaal vullen
3

Meng de cherrytomaten en de passata door de smaakmakers in de hapjespan en verwarm het geheel nog 2 minuten. Schep de conchiglie erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over een ovenschaal en leg de stukjes mozzarella erop. Besprenkel met de smokey tomatenketchup. Bak de ovenschotel 5 minuten in de oven, of totdat de mozzarella is gesmolten.

Serveren
4

Pluk de blaadjes van de basilicum en hak ze grof. Verdeel de pasta over de borden en garneer met het basilicum.